لازانیا با نان لواش؛ مقرون به صرفه، سریع، باصرفه

به گزارش جام پارسی، لازانیا روش پخت و مزه های متنوعی دارد. با کمی نوآوری می توانید یک روش دیگر برای پخت لازانیا پیدا کنید و از طعم و مزه متفاوت آن لذت ببرید.

لازانیا با نان لواش؛ مقرون به صرفه، سریع، باصرفه

لازانیا با نان لواش یکی از روش های بسیار ساده و مقرون به صرفه قیمت لازانیا است که چیزی از نسخه اصلی آن کم ندارد. شما می توانید لازانیا با نان لواش را با مرغ یا گوشت چرخ نموده در فر یا بدون فر در تابه تهیه کنید. برای نان شما می توانید از نان لواش معمولی یا نان ترتیلا یا پیتا به دلخواه بهره ببرید و اصلا احتیاج نیست خیلی آشپزی را سخت بگیرید با کمی خلاقیت می توانید در خانه غذای فوق العاده تهیه کنید. فقط یادتان باشد که دیگر از سس سفید یا بشامل استفاده نکنید. با خبرنگاران همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه لازانیا با نان لواش

  • گوشت چرخ نموده 200 گرم
  • پیاز 1 عدد
  • فلفل دلمه 1 عدد
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • سیر 2 حبه
  • نان لواش به میزان لازم
  • پنیر پیتزا به میزان لازم
  • نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، آویشن و فلفل قرمز به میزان لازم

طرز تهیه لازانیا با نان لواش

مرحله اول

ابتدا پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و به همراه کمی روغن و زردچوبه داخل تابه تفت دهید تا کمی سبک گردد. در ادامه سیر ها را پوست بگیرید و نگینی خرد نمایید و تفت دهید تا عطر سیر بلند گردد.

مرحله دوم

گوشت چرخ نموده را به همراه ادویه ها و کمی نمک اضافه کنید و خوب تفت دهید تا سرخ و طلایی گردد. در ادامه فلفل دلمه و قارچ خردشده را نیز اضافه کنید.

مرحله سوم

مواد را خوب تفت دهید تا سبزیجات نرم و آب اضافه قارچ کشیده گردد. در سرانجام باید رب را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود و رب خوش رنگ گردد. می توانید به جای رب از پوره گوجه فرنگی نیز در این مرحله بهره ببرید. مواد میانی لازانیا آماده شده است آن را از روی حرارت بردارید.

مرحله چهارم

ظرف مورد نظر یا تابه گرد را خوب چرب کنید و نان لواش را مطابق با میزان آن ها قیچی کنید. یک لایه نان قرار دهید و میزانی از مواد میانی و پنیر پیتزا و به همین ترتیب ادامه دهید تا گوشت و نان تمام و ظرف پر گردد. در سرانجام روی لازانیا را با پنیر کاور کنید. برای پخت در فر باید ظرف را 15 دقیقه در فر 180 درجه قرار دهید و برای پخت بدون فر در تابه را بگذارید تا پنیر ذوب گردد.

برای آنکه کنار این غذا یک پنیر پیتزای خوشمزه داشته باشید، دستور تهیه پنیر پیتزای خانگی را در مجله بخوانید.

نکات کلیدی در تهیه لازانیا با نان لواش

  • از پنیر رنده شده یا ورقه ای به دلخواه بهره ببرید.
  • وقتی لازانیا پخت صبر کنید تا کمی از داغی بیفتد و بعد برش بزنید و سرو کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی، بدون گوشت و برنج یک کوفته خوشمزه بپزید را بخوانید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 19 تیر 1401 بروزرسانی: 19 تیر 1401 گردآورنده: jameparsi.ir شناسه مطلب: 1747

به "لازانیا با نان لواش؛ مقرون به صرفه، سریع، باصرفه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "لازانیا با نان لواش؛ مقرون به صرفه، سریع، باصرفه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید