آشنایی با فواید و عوارض قرص دارچین

به گزارش جام پارسی، قرص دارچین به تنظیم متابولیسم قند و چربی یاری می نماید. روش مصرف قرص دارچین، روزانه 1 تا 2 قرص است و در دوران بارداری با دستور پزشک مصرف گردد.

آشنایی با فواید و عوارض قرص دارچین

با ما همراه باشید و با تور چین ارزان از شگفت انگیزترین کشور دنیا دیدن کنید بر روی دیوار چین سلفی بگیرید، از قصر ممنوعه دیدن کنید و در خیابان شانگهای پیشرفته ترین آسیا قدم بزنید.

سرویس سلامت - دارچین پوست درخت یا درختچه ای است که تا 10 متر ریشه می نماید، درختی همواره سبز بوده و از تمام قسمت های آن بوی مطبوعی استشمام می گردد. دارچین از چندین گیاه گرفته می گردد که رایج ترین آن سیلان یا دارچین واقعی است. پوست درخت سیلان دارای روغن هایی از جمله سینامالدئید، اوژنول و اسید ترانس سینامیک است که باعث کاهش وزن می شوند.

دارچین یکی از مواد غذایی و چاشنی های قدیمی و معروف است که به دلیل عطر و طعم مطبوعش در غذاهای ما ایرانی ها نیز بسیار استفاده می گردد اما این ماده غذایی علاوه بر طعم و عطر، خواص دارویی زیادی دارد. دارچین رمز جوانی است و مصرف روزانه آن انسان را سالم نگه می دارد. اگر از این ادویه به طور مرتب بهره ببرید، نه تنها آرامش و آرام بودن را تجربه می کنید، بلکه در برابر بسیاری از بیماری ها مقاوم می شوید و از ابتلا به بسیاری از بیماری ها پیشگیری می کنید. به دلیل خواص فراوان دارچین امروزه آن را به صورت قرص دارچین نیز در داروخانهها و فروشگاهها می توان یافت. مهمترین ویژگی این قرص استفاده از آن برای لاغری و کاهش وزن است.

نحوه تاثیر قرص دارچین بر کاهش وزن

کاهش سطح قند خون: میزان قند خون متعادل به معنای چربی ذخیره شده کمتر در بدن می باشد. دارچین توانایی منحصربه فردی در تقلید از فعالیت انسولین در جریان خون دارد و از افزایش ناگهانی سطح قند خون در بدن جلوگیری نموده و بنابراین به کاهش وزن و تناسب اندام یاری میکند.

تنظیم میزان هورمون انسولین: زمانی که میزان انسولین و مقدار قند خون نرمال باشد، افراد کمتر دچار هوس های غذایی خواهند شد و به تبع این ویژگی، احتمال پرخوری را به طور موثری کاهش می دهد و این یک فاکتور مهم برای لاغر شدن خواهد بود. در واقع با کنترل سطح انسولین، سطح قند خون نیز کاهش می یابد. مطالعات نشان می دهد که اضافه کردن دارچین به هر وعده غذایی می تواند شاخص گلیسمی آن را تا 29 درصد پایین بیاورد. خوردن مواد غذایی با شاخص گلیسمی پایین، سطوح نامنظم قند خون در بدن را کاهش می دهد و این امر، کلید کاهش وزن است.

افزایش متابولیسم و سوخت و ساز بدن: مصرف قرص دارچین به افزایش سرعت متابولیسم و سوخت و ساز بدن یاری می نماید. استفاده از این قرص، به دلیل ارتباط مصرف دارچین و لاغری، به بدن امکان می دهد که قند و کربوهیدرات ها را با سرعت بسیار بیشتری متابولیزه کند. حتی بهتر، قند و کربوهیدرات های متابولیزه شده، توسط بدن مصرف می شوند بنابراین به چربی ذخیره شده تبدیل نخواهند شد. از آنجا که دارچین برای متابولیزه شدن به انرژی بسیار کمی احتیاج دارد، با سرعت بسیار بیشتری در بدن به گردش در می آید و در نتیجه کالری بیشتری مصرف میگردد.

کاهش کلسترول: کلسترول بد ( LDL) باعث می گردد که پلاک های چربی در داخل شریان ها جمع شوند. این امر علاوه بر ایچاد چاقی، باعث میگردد فرد بیشتر در معرض ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی باشد. مطالعات در زمینه دارچین و دیابت نشان داده، بیماران دیابتی که به آن ها روزانه یک دوز دارچین داده شده بود، میزان گلوکز، چربی و کلسترول خونشان تا 30 درصد کاهش یافت.

کاهش چربی شکم و حذف سلولیت: قرص دارچین نه تنها چربی های شکمی را از بین می برد، بلکه موجب حذف سلولیت (از بین بردن چربی های موضعی زیر پوست) و تناسب اندام فرد نیز می گردد. مصرف این قرص به همراه دریافت رژیم دارچین دار به طور منظم، می تواند به چربی شکم، بیشتر از سایر قسمت های چاق بدن اثر بگذارد. مطالعات نشان می دهد که چربی احشایی دور شکم، از تمام چربی های بدن خطرناک تر است. این چربی برخلاف انواع دیگر چربی ذخیره شده، اطراف اندام ها از جمله قلب و کبد را می پوشاند. هنگامیکه قلب و کبد با این نوع چربی پوشانده شوند، قادر نیستند با حداکثر توانایی شان کار نمایند. ثابت شده که دارچین چربی شکم را کاهش می دهد.

عوارض قرص دارچین (میزان مصرف، موارد احتیاطی و تداخلات دارویی)

روزانه بایستی 1 تا 2 عدد از این قرص مصرف گردد. همچنین زنان باردار و شیرده، افراد دارای حساسیت و واکنشهای آلرژیک، افرادی که مسائل کبدی دارند و افراد مبتلا به سرطانهای هورمونی مانند سرطان سینه بایستی در مصرف قرصهای دارچین احتیاط نمایند.

همچنین این قرص ممکن است با برخی داروهای آنتی بیوتیک، دیابت، رقیق نماینده خون، داروهای قلبی و برخی دیگر داروها تداخل داشته باشد، کسانی که از این داروها استفاده مینمایند برای مصرف قرصهای دارچین ضروری است با پزشک خود مشورت نمایند.

منبع: setare.com
انتشار: 17 آبان 1399 بروزرسانی: 17 آبان 1399 گردآورنده: jameparsi.ir شناسه مطلب: 892

به "آشنایی با فواید و عوارض قرص دارچین" امتیاز دهید

2 کاربر به "آشنایی با فواید و عوارض قرص دارچین" امتیاز داده اند | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آشنایی با فواید و عوارض قرص دارچین"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید