غذاهایی کشنده تر از سم!

به گزارش جام پارسی، خوردن برای انسان ها تفریحی لذتبخش به شمار می رود با این حال بعضی مواد غذایی باید با احتیاط مصرف شوند، زیرا می تواند بعضا منجر به مرگ گردد.

غذاهایی کشنده تر از سم!

به گزارش خبرنگاران، بسیاری از مواد غذایی که ما هر روزه مصرف می کنیم جدا از اینکه طعم خوبی دارند میتوانند در طول زمان و در طولانی مدت خطرات زیانباری را برای ما ایجاد نمایند.

1- تزئینات روی کیک

بخش زیادی از مواد تشکیل دهنده فوندانت شکر است، مضرات آن هم مساوی با مضرات قند و شکر خالص است.

به همین سبب، مصرف آن باید در افرادی که بیماری های قندی، کبدی و رژیم های غذایی دارند کنترل شده باشد. بسیاری از افراد که رژیم های محدودیت یا منع مصرف در قند دارند، نمی توانند از کیک های فوندانت استفاده نمایند.

2- جگر چرب

جگر حاوی مقدار بسیار زیادی کلسترول است. حداکثر مصرف توصیه شده کلسترول برای بزرگسالان در طول روز به 300 میلی گرم می رسد، اما هر وعده مصرفی 85 گرمی از این غذا تقریبا 330 میلی گرم کلسترول دارد که فراتر از محدوده مجاز است.

این را هم باید بدانید که میزان کلسترول در جگر بره از جگر های دیگر بسیار بیشتر است و در هر وعده مصرفی حدودا به 425 میلی گرم می رسد.

به علاوه، هر وعده مصرفی 85 گرمی از جگر مرغ نیز 536 میلی گرم کلسترول دارد. پس اگر به کلسترول خون بالا مبتلا هستید، مطلقا نباید جگر مرغ بخورید.

3- روغن پالم

این روغن که از نظر تغذیه ای بسیار بحث برانگیز بوده است، بر اساس شواهد یکی از آسیب زا ترین مواد برای سلامتی قلب به شمار میرود.

4- برنج مانده

غذای مانده در سرسفره های ایرانیان تا حدودی رایج است که به دلایل مختلفی ممکن است غذا باقی بماند. از دلایل اصلی آن می توان به عادت خانم های ایرانی به زیاد پختن غذا اشاره نمود.

از آنجایی که برنج از مواد غذایی اصلی ما ایرانیان به شمار می رود، بسیاری از موارد غذایی از جمله برنج هم برای وعده های دیگر نگه داری و مصرف میگردد مصرف برنج پخته مانده اشتباه بزرگی است که ممکن است خطرات جبران ناپذیری ایجاد کند. به همین دلیل دانشمندان توصیه می نمایند هرگز برنج پخته مانده را مصرف نکنید!

5- نمک

نمک به تنهایی یکی از پر مصرف ترین موارد بر سر سفره بسیاری از ما ایرانیان است؛ که مصرف بالای نمک خطراتی را برای سلامتی ما و بخصوص کسانی که در سنین بالایی هستند دارد.

این درحالی است که ارتباط نزدیکی بین مقدار مصرف نمک و تعداد افراد مبتلا به سرطان معده وجود دارد. یکی از رایج ترین مضررات مصرف زیاد نمک شیوع سکته قلبی در افراد جامعه است.

6- ذرت بوداده در مایکروویو

طی سال های اخیر مطالعات زیادی در خصوص مضررات پاپکورن مایکروویوی منشتر شده است که خطرات و مضررات این کار را به روشنی تعیین نموده است.

7- بادام تلخ

باید گفت که بادام تلخ حاوی یک ماده شیمیایی سمی به نام اسید هیدروسیانیک است میتواند باعث کاهش سرعت سیستم عصبی و همچنین مسائل تنفسی و حتی مرگ گردد.

8- خوراکی هایی با رنگ مصنوعی

رنگ های خوارکی که این روز ها ممکن است بسیار با آن رو به رو باشیم حالا چه در مراسمات و حتی خوراکی های کوچک و بزرگی که هر روز از فروشگاه ها میخریم. سالهاست که متخصصان خطر مصرف زیاد رنگ های خوراکی را به مردم هشدار داده اند و خواهان کاهش مصرف آن هستند.

9- سیب زمینی های سبز

این سیب زمینی ها علاوه بر طعم تلخی که دارند، از نظر سلامتی نیز بسیار مضر هستند و باید مراقب باشیم.

منبع: خبرنگاران

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 25 فروردین 1400 بروزرسانی: 25 فروردین 1400 گردآورنده: jameparsi.ir شناسه مطلب: 1212

به "غذاهایی کشنده تر از سم!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "غذاهایی کشنده تر از سم!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید