طرز تهیه کمپوت گیلاس در کمتر از یک ربع

به گزارش جام پارسی، کمپوت میوه ها هرچند ما را یاد بیمارستان و وعده ای برای بهبود درمان بیمار می اندازد، اما برای میوه های مجذوب کننده تابستانی، یک تنوع مجذوب کننده در رژیم غذایی به شمار میرود. میوه های متنوعی که در کم ترین زمان ممکن می تواند تبدیل به کمپوت گردد و طعم متفاوتی را برای مان رقم بزند. کمپوت هایی که در کمتر از یک ربع آماده می گردد و هم جلوی خراب شدن میوه ها را می گیرد هم ما را از خریدن کنسروهای آماده منصرف می نماید. یکی از لذیذترین این کمپوت ها، کمپوت گیلاس است.

طرز تهیه کمپوت گیلاس در کمتر از یک ربع

مواد لازم:

گیلاس: نیم کیلو

آب: 4 لیوان

شکر: نصف لیوان

طرز تهیه و دستور پخت:

1. آب و شکر را در یک ظرف بریزید و بگذارید در حرارت ملایم بجوشد. پس از اینکه به جوش آمد گیلاس های شسته شده و مقداری دیگر آب را به آن اضافه کنید.

2. پس از حدودا ده دقیقه کمپوت گیلاس آماده است. بقیه میوه ها را هم به همین شکل می توانید کمپوت کنید.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 9 شهریور 1400 بروزرسانی: 9 شهریور 1400 گردآورنده: jameparsi.ir شناسه مطلب: 1434

به "طرز تهیه کمپوت گیلاس در کمتر از یک ربع" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کمپوت گیلاس در کمتر از یک ربع"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید