طرز تهیه ادویه مخصوص قیمه؛ نکات طلایی برای تهیه ادویه خورش قیمه
به گزارش جام پارسی، خورش قیمه از اصیل ترین غذا های ایرانی است که با موادی مانند گوشت، لپه، سیب زمینی و... تهیه می گردد. یکی از طعم دهنده های این غذای خوشمزه، مانند بسیاری از دیگر غذا های ایرانی، ادویه است که در کنار چند چاشنی خوشمزه دیگر مانند زعفران، لیمو عمانی، گلاب و... به این غذا عطر و طعم خاصی می دهد.
مواد لازم برای تهیه ادویه خورش قیمه
پودر گل سرخ یک قاشق غذاخوری
پودر دارچین یک قاشق غذاخوری
زردچوبه نصف قاشق غذاخوری
پودر هل نصف قاشق غذاخوری
فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
جوز هندی یک قاشق چایخوری
زعفران یک قاشق چایخوری
نمک به مقدار دلخواه
طرز تهیه ادویه خورش قیمه
1- ادویه ها را به صورت دانه یا چوب تهیه کنید.
2- سپس ادویه ها را به صورت جدا جدا در آسیاب ریخته و آسیاب کنید.
3- پودر ادویه ها را در یک کاسه بریزید و مخلوط کنید تا کامل با هم ترکیب شوند.
4- ادویه های ترکیبی را الک نموده تا ناخالصی های احتمالی آن جدا گردند.
5- زعفران را جداگانه آسیاب نموده و به ترکیب بالا اضافه کنید.
6- ادویه ترکیبی را در ظرف شیشه ای خشک و در داری بریزید.
7- شیشه ادویه را در مکانی نسبتاً خنک قرار دهید.
نکات مهم برای تهیه ادویه خورش قیمه
1- به جای استفاده از زعفران در این ترکیب می توانید در اواخر طبخ خورش قیمه، زعفران را به صورت پودری یا دم نموده به خورش اضافه کنید.
2- پس از هر بار استفاده از ادویه، در شیشه را محکم ببندید.
3- در مقدار نمک استفاده شده در خورش دقت کنید.
4- ادویه جات خورش قیمه را در اواخر تفت دادن گوشت و پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر آن ها بیشتر به مشام برسد.
منبع: نمناک
منبع: فرارو