30 مدل کابینت ام دی اف MDF شیک و زیبا در [دکوراسیون آشپزخانه امروزی]
به گزارش جام پارسی، مدل کابینت MDF از ترکیب فیبر چوب با واکس و رزین ساخته می شوند. این ترکیب سپس در معرض دمای بسیار بالا قرار می گیرد تا به شکل پانل هایی دربیایند که از تخته های چندلایه چگال تر هستند. ام دی اف فقط درکابینت ها استفاده نمی شود بلکه در ساخت بسیاری از لوازم و مصالح دیگر کاربرد دارند.
چه در حال ساخت آشپزخانه ای تازه در خانه تازه تان باشید، چه در حال دوباره سازی دکوراسیون آشپزخانه قدیمی ، انتخاب کابینت آشپزخانه همیشه مهم ترین عنصر در طراحی و نقشه ریزی دکوراسیون آشپزخانه خواهد بود.
کابینت ام دی اف از ضایعات چوب ساخته میشود کابینت ها از انواع تجهیزاتی هستند که میتوانند دکوراسیون آشپزخانه را زیباتر کنند و چهره ای مجذوب کننده و متفاوت به آن ببخشند.کابنیت ها یکی از بهترین ایده ها برای زیبا کردن دکوراسیون آشپزخانه است. کابینت ها در انواع جنس و رنگ های مختلف ساخته میشوند. اما کابینت های ام دی اف یکی از بهترین کابینت ها هم از نظر شکل و هم جنس هست. بیشتر معمارن و طراحان داخلی برای تزئین آشپزخانه و زیبا کردن دکوراسیون آشپزخانه از کابینت های ام دی اف استفاده میکنند.همانطور که در مطالب قبلی گفتیم آشپزخانه قلب خانه است. پس باید به فکر زیبایی آشپزخانه باشید بهترین راه برای زیبا کردن آشپزخانه استفاده درست از همه وسایل ها است برای مثال کابینت های ام دی اف علاوه بر اینکه کاربرد های زیادی در آشپزخانه دارند باعث افزایش زیبایی خانه هم میشوند. امروزه کابینت ها در نوع و رنگ های مختلف ساخته میشوند یکی از بهترین نوع آنها کابینت های ام دی اف هست که در بیشتر خانه ها از آن استفاده میکنند.
سوالی عمومی در این زمینه که افراد از خود می پرسند این است که بهترین نوع کابینت آشپزخانه چیست؟ شاید خیلی از افرادی که تجربه انتخاب کابینت برای آشپزخانه خود را نداشته اند با پی بردن به زمان بر بودن، پیچیدگی و سردرگمی که در انتخاب کابینت به آن دچار می شوند، تعجب کنند. انتخاب باید براساس شکل و نوع مدل کابینت آشپزخانه باشد از قبیل کابینت های بدون فریم (مدرن) و فریم دار (کلاسیک). موارد دیگر مانند ارتفاع و عرض کابینت با توجه به طرح و نقشه ریزی کلی ای که برای کابینت ها کشیده اید گزینش خواهند شد. درست بعداز این مرحله به سراغ جنس کابینت آشپزخانه می روید که رایج ترین آنها از قبیل کابینت MDF ، چوب طبیعی، فلزی، های گلاس، تخت چندلا، نئوپان و استیل می باشند. هر کدام از مدل کابینت های که پیش تر ذکر شد معایب و مزایای مربوط به خود را دارند که دراین مطلب به معرفی معایب و مزایای کابینت های MDF می پردازیم. (عکس کابینت های گلاس در آشپزخانه هایی با دکوراسیون کاملا مدرن)
از مزایای کابینت های MDF می توان به قیمت کمتر آنها اشاره کرد. این کابینت ها از لحاظ ظاهری نسبت به چوب طبیعی، شکلی یکنواخت و واحد دارند چرا که در آنها خبری از بافت ها و گره های متعدد و مختلف چوب طبیعی نیست. قیمت کابینت های ام دی اف نسبت به چوب بسیار ارزان تر است و به همین دلیل یکی از پرطرفدارترین نوع مادربرد در دنیا محسوب می شوند. اما از معایب مدل کابینت های MDF می توان به استحکام کمتر آنها اشاره کرد، کابینت های ام دی اف تحت شرایط بخصوصی پیچ و تاب برمی دارند. شرایطی از قبیل وزن زیاد یا محیطی با رطوبت زیاد باعث بروز اینگونه پیچ و تب و خم شدگی در کابینت های ام دی اف می شود. کابینت های ام دی اف در فرایند ساخت و نصبشان، به هنگام بریدن قطعه ها نوعی فرمالدهید در هوا آزاد می کنند که می تواند باعث سوزش در چشم و ریه ها می شوند. (راهنمای کامل استفاده از رنگ زرد در دکوراسیون خانه بهمراه عکس)
در شکل های زیر نمونه هایی زیبا از مدل های کابینت MDF در رنگ ها و طرح های مختلف را مشاهده می کنید.
منبع: اتاق