کتف شور مرغ با سس خردل و انجیر

به گزارش جام پارسی، این غذا با کتف مرغ تهیه می گردد و به جای پودر سوخاری، باید از چوب شور خرد شده بهره ببرید. البته برای آنکه چوب شور طعم پیاز پیدا کند، می توانید از پودر پیاز هم بهره ببرید.

کتف شور مرغ با سس خردل و انجیر
  • تعداد: 6 نفر
  • زمان تهیه: 20 دقیقه
  • زمان پخت: 40 تا 50 دقیقه

مواد لازم

  • 2.5 پیمانه خرده های چوب شور با طعم پیاز
  • یک قاشق چایخوری پودر زیره سبز
  • دو عدد تخم مرغ هم زده
  • 12 عدد کتف مرغ (با پوست)
  • روغن
  • 1/3 پیمانه مربای انجیر یا مربای زردآلو
  • ¼ پیمانه خردل دانه درشت
  • برگ های آویشن

طرز تهیه

1- فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. چوب شورها را داخل پلاستیک قرار دهید و آنها را با گوشت کوب خرد کنید. پودر زیره سبز را به آن اضافه کنید و خوب تکان دهید تا مواد با هم مخلوط شوند.

2- تخم مرغ های هم زده را در یک بشقاب گود بریزید. کتف ها را داخل تخم مرغ و سپس داخل کیسه چوب شورها فرو کنید. آنها را تکان دهید تا همه سطح مرغ ها را بپوشانند. کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید یا با روغن چرب کنید. کتف های مرغ را داخل سینی در کنار هم بچینید.

3- سینی را داخل فر قرار دهید و آنها را 40 تا 50 دقیقه در فر بپزید تا برشته و کاملا طلایی شوند.

4- در کاسه کوچکی مربای انجیر و خردل را با یکدیگر مخلوط کنید.

5- مرغ ها را در بشقاب بچینید و با برگ آویشن تزئین کنید. در کنار آن کاسه سس انجیر و خردل را قرار دهید و سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 431
  • چربی: 17 گرم
  • کلسترول: 199 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 37 گرم
  • فیبر: 0 گرم
  • قند: 13 گرم
  • پروتئین: 34 گرم
  • سدیم: 580 میلی گرم
  • پتاسیم: 330 میلی گرم
  • کلسیم: 30 میلی گرم
  • آهن: 3 میلی گرم
منبع: فوت و فن / bhg.com
انتشار: 18 مرداد 1401 بروزرسانی: 18 مرداد 1401 گردآورنده: jameparsi.ir شناسه مطلب: 1775

به "کتف شور مرغ با سس خردل و انجیر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کتف شور مرغ با سس خردل و انجیر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید