طرز تهیه کوکو مرغ ساده، خوشمزه و فوری
به گزارش جام پارسی، آیا از طعم تکراری کوکوهایتان خسته شده اید؟ با چند تغییر ساده در مواد اولیه و روش پخت می توانید کوکو مرغی با طعم های نو و هیجان انگیز تهیه کنید. یکی از موادی که می توانید با آن تجربه تهیه یک کوکوی متفاوت را ایجاد کنید مرغ است. قبلا در کتاب کاله طرز تهیه کتلت مرغ را مرور نموده بودیم و در ادامه طرز تهیه کوکو مرغ ساده را به شکل فوری آنالیز می کنیم.
مواد لازم برای تهیه کوکو مرغ ساده
- سینه مرغ 500 گرم
- پیاز میانه 2 عدد
- تخم مرغ 2 عدد
- زعفران دم نموده به میزان لازم
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
- روغن مایع به میزان لازم
- آرد سوخاری به میزان لازم
طرز تهیه کوکو مرغ ساده
1. آماده کردن مرغ و پیاز
در اولین مرحله از طرز تهیه کوکو مرغ ساده ابتدا مرغ را به همراه پیاز و زردچوبه در آب خوب بپزید بعد که مرغ پخت، آن را داخل میکسر بریزید و خوب مثل گوشت چرخ نموده آماده کنید یا اگر دسترسی به میکسر ندارید آن را رنده کنید. بعد پیاز را پوست کنده و با رنده ریز رنده کنید و آب اضافه آن را بگیرید.
2. مخلوط کردن مواد کوکو
اکنون که مواد مورد احتیاج برای تهیه کوکوی مرغ شما آماده است، مرغ چرخ نموده و پیاز رنده شده را در یک ظرف مناسب بریزید و بعد تخم مرغ را به آن اضافه کنید و هم بزنید در نهایت نمک، فلفل و ادویه مناسب را به همراه آرد سوخاری و زعفران دم نموده اضافه کنید و مجدد خوب هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند.
نکته: برای اینکه کوکو پفکی گردد، می توانید سفیده و زرده تخم مرغ را جداگانه هم بزنید و در سرانجام به مواد اضافه کنید.
3. سرخ کردن کوکو
در آخرین مرحله از طرز تهیه کوکوی مرغ ساده، در یک ماهیتابه مناسب میزانی روغن بریزید و اجازه دهید روی حرارت ملایم کاملا داغ گردد بعد از مایه کوکوی آماده به مقدار یک نارنگی کوچک بردارید و در کف دستتان به آن شکل دهید و داخل روغن سرخ کنید. وقتی یک طرف کوکو سرخ شد، آن را برگردانید تا سمت دیگر هم سرخ گردد. این کار را تا اتمام مایه کوکو ادامه دهید.
در نهایت کوکو مرغ آماده را می توانید به همراه سبزیجات تازه، ماست یا سالاد سرو کنید.
نکته: برای تهیه کوکوی مرغ بهتر است اگر زمان کافی ندارید، مایه کوکو را در تابه پهن کنید و بعد از این که یک سمت آن کامل طلایی و سرخ شد، برگردانید تا سمت دیگرش هم خوب بپزد.
نکات تکمیلی برای تهیه کوکوی مرغ
حالا که طرز تهیه کوکوی مرغ ساده را با جزییات آموختید آیا دلتان می خواهد کوکوی شما خاص باشد؟ پس با دانستن و رعایت نکات ریز و درشت در تهیه این غذای محبوب می توانید تفاوت چشمگیری در نتیجه نهایی ایجاد کنید. از انتخاب مرغ مناسب گرفته تا روش درست آماده کردن پیاز، هر مرحله از پخت کوکو اهمیت ویژه ای دارد. با ما همراه باشید تا با فوت وفن های حرفه ای آشپزی، کوکوی مرغی بپزید که همه اعضای خانواده را شیفته خود کند.
مرغ مورد استفاده برای تهیه کوکو مرغ
برای طعم بهتر کوکوی مرغ می توانید از ترکیب سینه و ران مرغ بهره ببرید بعلاوه می توانید از مرغ آبپز یا سرخ شده بهره ببرید. بنابراین اگر مرغ اضافه از غذاهای مرغی شما به جای مانده را حتما به کوکو تبدیل کنید.
استفاده از انواع آرد برای تهیه کوکو مرغ پفکی
میزان آرد سوخاری را بر اساس رطوبت مواد کوکو تنظیم کنید بنابراین اگر مایه کوکو خیلی شل بود، کمی آرد سوخاری دیگر اضافه کنید. البته دقت داشته باشید که می توانید از انواع آردها برای این کار بهره ببرید بنابراین اگر آرد سوخاری نداشتید از آردهای دیگر بهره ببرید.
متنوع کردن کوکو مرغ
برای تنوع دادن به کوکوی مرغ ساده می توانید به مواد کوکو سبزیجات خرد مانند هویج، نخود فرنگی یا سیب زمینی رنده اضافه کنید یا حتی اگر دوست دارید کوکو شما طعم تندتری داشته باشد، از فلفل قرمز یا پودر چیلی بهره ببرید.
تهیه کوکو مرغ در فر
اگر می خواهید غذای تان رژیمی تر باشد، می توانید به جای سرخ کردن کوکو، آن را در فر بپزید برای این کار مواد را یا کامل در سینی فر بریزید و در فر که با دمای 180 درجه سانتی گراد از قبل گرم نموده اید، بگذارید و اجازه دهید حداقل به مدت 30 دقیقه بپزد.
منبع: کتاب کاله