تشریح نحوه اخذ دریافت غیرحضوری کد بورسی

به گزارش جام پارسی، شرکت سپرده گذاری مرکزی و تسویه وجوه اپلیکیشن سیگنال را برای احراز هویت غیر حضوری سجام معرفی نموده است و متقاضیان باید توجه داشته باشند، پیش از آغاز احراز هویت سجام در اپلیکیشن سیگنال، باید واجد تمام شرایط باشند و در صورت نبود هریک از شرایط، امکان انجام احراز هویت وجود ندارد.

تشریح نحوه اخذ دریافت غیرحضوری کد بورسی

به گزارش خبرنگاران به نقل از ایسنا، شرایط احراز هویت غیرحضوری سجام اعم از این است که فرد باید قبلا ثبت نام اولیه در سامانه سجام را انجام داده و کد پیگیری 10 رقمی را دریافت نموده باشد. متقاضی حتما باید بالای 18 سال باشد و دارای کارت ملی هوشمند یا رسید آن باشد.

انجام احراز هویت تنها برای افراد حقیقی ایرانی امکان پذیر است. تمامی اطلاعات ثبت شده توسط افراد حقیقی (عکس، فیلم، مدارک) باید مربوط به خود شخص باشد و احراز هویت نیز باید توسط خودشان انجام گردد و در صورت وجود مغایرت در اطلاعات، احراز هویت با مشکل روبرو خواهد شد. البته امکان انجام احراز هویت با گوشی هوشمند شخص دیگر وجود دارد، اما مراحل باید توسط متقاضی طی شوند.

شرط اولیه برای انجام احراز هویت ثبت نام در سامانه سجام است، بنابراین اگر قبلا به وسیله سایت سجام ثبت نام در این سامانه را انجام داده اید، می توانید به مرحله بعد یعنی احراز هویت غیر حضوری بروید. در غیراینصورت ابتدا باید در سجام ثبت نام کنید.

برای ثبت نام در سامانه سجام به اطلاعات هویتی، محل سکونت و شماره شبای مربوط به یک حساب در یکی از بانک های داخلی به نام شخص متقاضی احتیاج دارید. پس از تهیه این اطلاعات فرآیند ثبت نام غیر حضوری سجام به وسیله اپلیکیشن سیگنال را با انتخاب گزینه ثبت نام سجام آغاز کنید.

در اولین مرحله شماره تلفن همراه فعالی که به آن دسترسی داشته باشید (ترجیحاً متعلق به متقاضی باشد) به همراه کد ملی متقاضی را وارد کنید. پس از انتخاب گزینه درخواست کد تایید یک پیامک حاوی کد پنج رقمی به شماره وارد شده ارسال می گردد.

چند نکته ضروری

چنانچه متقاضی در هر مرحله به مشکل برخورد می تواند با تلفن همراه خود یا دیگری، مجددا فرایند را بدون پرداخت هزینه دوباره طی کند. درحال حاضر احراز هویت برای افراد زیر 18 سال یا بالای 18 سال که فاقد کارت ملی هوشمند هستند وجود ندارد. اگر متقاضی کارت ملی هوشمند ندارد، باید تا زمانی که کارت ملی یا رسید آن صادر گردد، صبر کند. سپس می تواند بدون پرداخت مجدد هزینه، احراز هویت را انجام دهد. همچنین فقط افراد حقیقی و ایرانی می توانند به وسیله این اپلیکیشن اقدام به اخذ کد بورسی نمایند.

پس از تایید احراز هویت و کد بورسی بعد از حدود یک هفته کاری برای فرد ارسال می گردد و برای معامله در بورس، فرد باید به کارگزاری مراجعه تا نام کاربری و رمز عبور را دریافت کند تا بتواند وارد سامانه معاملات گردد. درواقع فرد بعد از دریافت کد بورسی می تواند به سایت sejam.ir مراجعه کند، در قسمت لیست مراکز احراز هویت کارگزاری های شهر خود را مشاهده و به دلخواه به یکی از کارگزاری ها مراجعه کند. کد بورسی مجوز ورود فرد به بازار سرمایه است و متعلق به کارگزاری خاصی نیست.

در صورتی که متقاضی بعد از چندین بار کوشش مجدد و استفاده از تلفن همراهی دیگر باز هم پیروز به تکمیل فرآیند نشد، می تواند کد ملی، کد پیگیری 10 رقمی، نام و نام خانوادگی و توضیحات لازم را به آدرس [email protected] ارسال کند تا مشکل پیگیری گردد. متقاضی باید توجه داشته باشد که برای استفاده از سامانه ثبت نام یا احراز هویت سجام، باید نسخه اندروید گوشی 5 به بالا باشد.

هزینه ثبت نام در سجام مبلغ 10 هزار تومان و هزینه احراز هویت غیرحضوری هم 10 هزار تومان است. بدیهی است متقاضیانی که قبلا ثبت نام خود را انجام به وسیله سایت سجام (Sejam.ir) انجام داده و کد پیگیری 10 رقمی دریافت نموده اند، احتیاج به انجام فرآیند ثبت نام و پرداخت هزینه این مرحله را ندارند، فقط کافی است هزینه احراز هویت غیرحضوری را پرداخت نموده و مراحل آن را طی نمایند.

فرآیند احراز هویت غیر حضوری با توجه به مجوزهای دریافتی از مراجع ذی صلاح و مطابق تعرفه های مصوب سازمان بورس و اوراق بهادار صورت می گیرد که شامل استعلام تصویر و اطلاعات موجود در پایگاه های مربوطه از قبیل سازمان ثبت احوال کشور و راستی آزمایی آن ها می باشد.

احراز هویت غیر حضوری صرفاً برای هر کد ملی صرفا یک مرتبه امکان پذیر است. فرایند بارگذاری ویدیو سلفی مجهز به الگوریتم های تشخیص زنده بودن تصویر و تشخیص چهره است. چنانچه فرآیند احراز هویت غیر حضوری به دلیل عدم احراز مطابقت تصویر اخذ شده با تصویر موجود در سازمان ثبت احوال کشور تکمیل نگردد، در این حالت احراز هویت غیر حضوری امکان پذیر نبوده و متقاضی باید جهت احراز هویت باید به یکی از مراکز احراز هویت مراجعه کند.

احراز هویت غیرحضوری صرفاً برای شخص ایرانی اصیل و بالای 18 سال قابل انجام بوده و برای نمایندگی از قبیل ولی، قیم، وکیل و ... صرفاً احراز هویت حضوری قابل انجام نیست.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 23 مرداد 1399 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: jameparsi.ir شناسه مطلب: 717

به "تشریح نحوه اخذ دریافت غیرحضوری کد بورسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تشریح نحوه اخذ دریافت غیرحضوری کد بورسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید