با مصرف این خوراکی هابیشتر زنده می مانید

به گزارش جام پارسی، تهران (پانا) - مصرف آجیل با کاهش خطر مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی - عروقی و سرطان ارتباط دارد.

با مصرف این خوراکی هابیشتر زنده می مانید

به گزارش بوق خبر، سرطان و بیماری های قلبی از علل رایج مرگ و میر در دنیا به شمار می فرایند. داشتن یک رژیم غذایی متعادل، کلید حفظ سلامتی و جلوگیری از بیماری های مرگبار است. تا به امروز محققان کشف نموده اند که چگونه رژیم های غذایی و مواد غذایی مختلف می توانند طول عمر را از این لحاظ افزایش دهند.

از طرف دیگر، آجیل منبعی مناسب از پروتئین است که می تواند به بدن یاری نموده تا به ترمیم و بهبودی خود بپردازد. آجیل بعلاوه سرشار از فیبر بوده و منبع ویتامین و مواد معدنی محسوب می گردد. اگرچه آجیل ها با داشتن چربی زیاد، اغلب ممکن است به عنوان غذای پرخطر برای سلامت عمومی افراد دسته بندی شوند؛ اما تحقیقات نشان می دهد که بعضی از آجیل ها در واقع می توانند طول عمر افراد را افزایش داده و خطر مرگ و میر را کاهش دهند.

طبق یک پژوهش که در مجله بین المللی اپیدمیولوژی که از سوی انتشارات دانشگاه آکسفورد انگلیس منتشر شده است، مصرف آجیل با کاهش خطر مرگ میر ناشی از بیماری های قلبی -عروقی و سرطان ارتباط دارد.

محققان در این پژوهش دریافتند مصرف گردو و بادام زمینی با مرگ و میر ناشی از این بیماری ها رابطه معکوس دارد.

در این پژوهش بعلاوه محققان دریافتند شرکت نمایندگانی که روزانه 10 گرم و یا بیشتر آجیل مصرف نمایند، کمتر دچار مرگ و میر ناشی از بیماری های نورودژنراتیو، بیماری تنفسی، سرطان و بیماری قلبی- عروقی می شوند. بر اساس این تحقیق، مرگ و میر های ناشی از این چهار بیماری که ذکر شد، به ترتیب 46، 39، 21 و 17 کاهش یافت.

بعلاوه در تحقیقات بیشتری که در مجله آمریکایی تغذیه بالینی (AJCN) منتشر شده، داده های بیش از 300 هزار شرکت نماینده مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است.

این تحقیق نیز نشان داد مصرف أجیل با طول عمر مرتبط است. محققان اعلام کردند مصرف آجیل در طول هفته و در طول روز می تواند خطر مرگ و میر به علل مختلف کاهش دهد؛ همچنان که طبق گفته این پژوهشگران، مصرف آجیل با کاهش شاخص توده بدنی همراه است.

بایستی گفته گردد آجیل پر از مواد مغذی است و دانه های خشک آجیل، سرشار از اسید های چرب، پروتئین خوب، فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی است. به عنوان مثال، گردو سرشار از چربی های امگا 3، فیتواسترول ها و آنتی اکسیدان هاست. آجیل ها بعلاوه برای سلامت قلب مفید بوده و کلسترول را کاهش می دهند؛ همچنانکه به پیشگیری از بیماری های مرتبط با مغز مانند افسردگی و زوال عقل یاری می نمایند.

منبع: خبرگزاری پانا
انتشار: 29 خرداد 1401 بروزرسانی: 29 خرداد 1401 گردآورنده: jameparsi.ir شناسه مطلب: 1729

به "با مصرف این خوراکی هابیشتر زنده می مانید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "با مصرف این خوراکی هابیشتر زنده می مانید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید