آرد کم کیفیت، دلیل شرایط امروز نان های کرج

به گزارش جام پارسی، رئیس اتحادیه نانوایان کرج گفت: پایین بودن کیفیت نان اغلب به دلیل آرد آن است.

آرد کم کیفیت، دلیل شرایط امروز نان های کرج

نصیری، رئیس اتحادیه نانوایان کرج در گفت و گو با خبرنگار از،با اشاره به این که نانوایان هیچ دخل و تصرفی در کیفیت آرد و مواد اولیه ندارند، گفت: علت این که برخی همشهریان نان را می خرد و به منزل نرسیده شاهد تغییر رنگ و خشک شدن نان می شوند، کیفیت پایین آرد است.

رئیس اتحادیه نانوایان کرج با بیان این که به لحاظ کیفیت آرد در مضیقه هستیم، اضافه کرد: ارد را از یک کارخانه می خریم و کیفیت بسیار مطلوبی دارد اما وقتی دوباره برای خریدار به همان کارخانه مراجعه می کنیم متاسفانه کیفیت آرد افول نموده و یا حتی بوی نامطبوعی می دهد.

نصیری گفت: اغلب نانواها از این موضوع شکایت دارند ما نیز شکایت ان ها را پیگیری نموده ایم و حتی بعضاً متوجه وجود اضافه کردنی های غیرمجاز در آرد می شویم.

رئیس اتحادیه نانوایان کرج اضافه کرد: برخی نانوایی های سنگکی مدت ها پیش رو به تعطیلی بودند اما بسیاری از آن ها با تغییر کاربری به آزاد پز از تعطیل شدن پیشگیری کردند.

او اضافه کرد: مادام این که قیمت کارگر و سایر قیمت ها ثابت بماند، قیمت مصوب نان برای نانوایان راضی کننده است.

خ.خ

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 9 فروردین 1399 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: jameparsi.ir شناسه مطلب: 428

به "آرد کم کیفیت، دلیل شرایط امروز نان های کرج" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آرد کم کیفیت، دلیل شرایط امروز نان های کرج"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید