آرد کم کیفیت، دلیل شرایط امروز نان های کرج
به گزارش جام پارسی، رئیس اتحادیه نانوایان کرج گفت: پایین بودن کیفیت نان اغلب به دلیل آرد آن است.

نصیری، رئیس اتحادیه نانوایان کرج در گفت و گو با خبرنگار از،با اشاره به این که نانوایان هیچ دخل و تصرفی در کیفیت آرد و مواد اولیه ندارند، گفت: علت این که برخی همشهریان نان را می خرد و به منزل نرسیده شاهد تغییر رنگ و خشک شدن نان می شوند، کیفیت پایین آرد است.
رئیس اتحادیه نانوایان کرج با بیان این که به لحاظ کیفیت آرد در مضیقه هستیم، اضافه کرد: ارد را از یک کارخانه می خریم و کیفیت بسیار مطلوبی دارد اما وقتی دوباره برای خریدار به همان کارخانه مراجعه می کنیم متاسفانه کیفیت آرد افول نموده و یا حتی بوی نامطبوعی می دهد.
نصیری گفت: اغلب نانواها از این موضوع شکایت دارند ما نیز شکایت ان ها را پیگیری نموده ایم و حتی بعضاً متوجه وجود اضافه کردنی های غیرمجاز در آرد می شویم.
رئیس اتحادیه نانوایان کرج اضافه کرد: برخی نانوایی های سنگکی مدت ها پیش رو به تعطیلی بودند اما بسیاری از آن ها با تغییر کاربری به آزاد پز از تعطیل شدن پیشگیری کردند.
او اضافه کرد: مادام این که قیمت کارگر و سایر قیمت ها ثابت بماند، قیمت مصوب نان برای نانوایان راضی کننده است.
خ.خ
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان