آب شیرین کن های بوشهر و جم تابستان وارد مدار می شوند
به گزارش جام پارسی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با بیان این که شیرین سازی آب دریا برای تامین آب پایدار و کاهش وابستگی به منابع آبی از دیگر استان ها، از مهم ترین برنامه های راهبردی این شرکت برای عبور از تنش آبی در تابستان امسال هدفگذاری شده است...

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با بیان این که شیرین سازی آب دریا برای تامین آب پایدار و کاهش وابستگی به منابع آبی از دیگر استان ها، از مهم ترین برنامه های راهبردی این شرکت برای عبور از تنش آبی در تابستان امسال هدفگذاری شده است گفت: تامین آب شرب مورد نیاز مشترکان هم استانی با اجرای طرح های آب شیرین کن که در دست اقدام است موجب تحقق کاهش وابستگی به منابع آبی خارج از استان، از 90درصد به 60درصد می شود این در حالی است که طرح های در دست احداث آب شیرین کن با توجه شرایط اقتصادی کشور و کمبود منابع اعتباری در فضای تحریم های ظالمانه از پیشرفت خوب و رضایت بخشی برخوردار است.
عبدالحمید حمزه پور با اشاره به این که 3 پروژه آب شیرین کن بوشهر و جم با ظرفیت 35 ،17و 28هزار مترمکعب با مشارکت بخش خصوصی و با استفاده از تسهیلات بانکی در فاز اجرا قرار گرفته است افزود: میزان آب تولید شده از واحدهای آب شیرین کن در سال 1397 که روزانه 20 هزار مترمکعب بود اکنون به 40 هزار مترمکعب رسیده است و انتظار داریم با تکمیل پروژه های آب شیرین کن ظرفیت شیرین سازی آب دریا به 140 هزار مترمکعب افزایش پیدا کند.
وی ادامه داد: دولت خدمتگزار هر ساله با تخصیص یارانه خرید تضمینی ،آب تولیدی از سرمایه گذاران را به صورت تضمینی خریداری می کند که در سال گذشته مبلغ 150 میلیارد تومان بابت تولید آب از آب شیرین کن بوشهر و کنگان یارانه پرداخت شد.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با بیان این که فاز نخست آب شیرین کن 35 هزار متر مکعبی بوشهر تابستان امسال وارد چرخه تولید می شود شرح داد:از 8 کیلومتر خط انتقال این پروژه،6کیلومتر آن تکمیل شده است و با برنامه ریزی های اجرا شده بنا داریم تا اردیبهشت ماه طرح برق رسانی آن به اتمام برسد. افزون بر این مرحله نخست فاز 4 آب شیرین کن بوشهر با ظرفیت 17 هزار مترمکعب تابستان وارد چرخه فعالیت و تولید می شود.
حمزه پور با تاکید بر تسریع و اتمام احداث آب شیرین کن سیراف-جم گفت:با احداث و راه اندازی این آب شیرین کن روزانه 28 هزار متر مکعب تولید و از طریق 25 کیلومترخطوط انتقال آب و 5 سایت ایستگاه پمپاژ و مخازن ذخیره به شهرستان جم منتقل می شود. به همین دلیل تمام تجهیزات نصب شده و خط انتقال و ایستگاه پمپاژ آماده بهره برداری است.
وی افزود: تکمیل شبکه برق مورد نیاز راه اندازی ایستگاه پمپاژ و تأسیسات آب شیرین کن توسط پیمانکاران با جدیت دنبال می شود و با پیگیری های انجام شده منابع اعتباری موردنیاز برای خرید تجهیزات خارجی تامین و به زودی شبکه برق آن به مرحله بهره برداری خواهد رسید. با انجام این مهم آب تولیدی آن به مردم شهرها و روستاهای شهرستان جم تحویل خواهد شد.
گفتگو از زهرا ماندنیان فرد، خبرنگاران هرمزگان.
منبع: جام جم آنلاین