طرز تهیه تورون ، شیرینی کریسمس اسپانیایی یا اندروید 7 گوگل؟
به گزارش جام پارسی، تورون (Turron) یا شیرینی تورون جیونا یک مدل شیرینی اروپایی است که رسپی آن اصالتا به کشور اسپانیا تعلق دارد و بیشتر در برای ایام کریسمس طبخ می گردد. این شیرینی اسپانیایی کریسمس در اصل، نوعی نوقا است که با روش های گوناگون و طعم های متنوعی درست می گردد و برای تهیه آن به فر نیازی ندارید. اگر شما هم دوست دارید روش پخت را بلد باشید، با ما در این مقاله از در همراه باشید تا طرز تهیه تورون جیونا را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه تورون اسپانیایی
مواد اولیه | مقدار مورد احتیاج |
عسل | 500 گرم |
شکر | 500 گرم |
مغز بادام (آسیاب شده) | 400 گرم |
مغز فندق (آسیاب شده) | 400 گرم |
سفیده تخم مرغ | 6 عدد |
پودر دارچین | 1 قاشق چای خوری |
زست لیمو | 1 قاشق غذاخوری |
مدت زمان لازم برای آماده سازی مواد اولیه: 10 دقیقه
مدت زمان لازم برای تهیه شیرینی تورون: 30 دقیقه
مراحل طرز تهیه تورون جیونا
طرز تهیه تورون یا شیرینی اسپانیایی کریسمس در هر گوشه ای از این کشور فرق دارد و با رسپی های بسیار متنوعی انجام می گیرد. برای تهیه شیرینی تورون شما به دلخواه می توانید از انواع مغزیجات بهره ببرید. در صورت تمایل، حتی می توانید میوه های خشک مورد علاقه خودتان را نیز در مایه اولیه این شیرینی اسپانیایی بریزید.
مرحله اول: مواد اولیه تورون اسپانیایی را آماده کنید
پیش از آغاز مراحل طرز تهیه تورون جیونا، مغز بادام و مغز فندق را آسیاب کنید تا خرد شوند. در صورت تمایل، می توانید این مغزیجات را کاملا پودر کنید. در واقع، مقدار درشتی قطعات بادام و فندق کاملا سلیقه ای است و به خودتان بستگی دارد.
لیموترش تازه را هم به خوبی بشویید و پوست آن را به صورت ریز رنده کنید تا به مقدار یک قاشق غذاخوری زست لیمو ایجاد گردد.
شش عدد تخم مرغ را نیز بشکنید و زرده و سفیده آن ها را جدا کنید. شما برای درست کردن این شیرینی اسپانیایی فقط به سفیده تخم مرغ احتیاج دارید. بنابراین، زرده ها را در یک ظرف درپوشیده بریزید و در یخچال بگذارید تا بعدا در پخت باقی غذاها، دسرها یا شیرینی ها از آن بهره ببرید.
برای خرید تخم مرغ و انواع مغزیجات مانند بادام و فندق می توانید به روش های و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.
مرحله دوم: سفیده های تخم مرغ را هم بزنید
در این مرحله باید سفیده تخم مرغ ها را با همزن برقی برای 7 دقیقه هم بزنید تا کاملا پف نمایند و سفت شوند. پس از انجام این کار، سفیده تخم مرغ همزده باید به مقدار ای سفت گردد که وقتی ظرف را سر و ته می کنید از جای خودش تکان نخورد و نریزد.
مرحله سوم: فندق و بادام آسیاب شده را اضافه کنید
پس از هم زدن سفیده تخم مرغ و اطمینان از سفت شدن آن، فندق و بادام آسیاب شده را نیز به سفیده ها اضافه کنید. این ترکیب را با یاری لیسک به آرامی فولد کنید تا پف سفیده تخم مرغ نخوابد و در عین حال، با مغزیجات آسیاب شده ترکیب گردد.
مرحله چهارم: عسل را گرم کنید
حالا، عسل را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا داغ گردد و دمای آن به 130 درجه سانتی گراد برسد. برای اطمینان از رسیدن عسل به دمای مطلوب، می توانید از یک حرارت سنج مخصوص آشپزی بهره ببرید. در این فاصله، عسل را دائما هم بزنید تا ته نگیرد و به مقدار کافی گرم و روان گردد.
برای خرید عسل می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.
مرحله پنجم: شکر را اضافه کنید
در این مرحله از طرز تهیه شیرینی مغزدار اسپانیایی، شکر را نیز در تابه حاوی عسل داغ شده بریزید. این مواد را به خوبی هم بزنید تا کاملا با یکدیگر ترکیب شوند. این ترکیب را به طور مداوم روی حرارت ملایم هم بزنید تا برای 5 دقیقه بجوشد و ته نگیرد. در اصل، این شهد باید کم کم قل بزند و شربت غلیظی ایجاد گردد.
برای خرید شکر می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.
مرحله ششم: شهد را با سفیده تخم مرغ ترکیب کنید
پس از آماده شدن شربت، آن را در ظرف حاوی سفیده تخم مرغ زده شده و مغزیجات آسیاب شده بریزید. در حین اضافه کردن شهد به سفیده تخم مرغ، این ترکیب را برای 12 دقیقه با یاری همزن برقی به سرعت هم بزنید. پودر دارچین و زست لیموترش را نیز به این ترکیب اضافه کنید.
مرحله هفتم: مایه تورون را در قالب بریزید
حالا، کف قالب مستطیلی کم عمق و مناسبی (ترجیحا قالب مستطیلی 20 الی 25 سانتی) را با کاغذ روغنی بپوشانید. مایه شیرینی تورون را در این قالب بریزید و حداقل برای یک شبانه روز در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
مرحله آخر: شیرینی تورون اسپانیا را سرو کنید
پس از گذشت این مدت، قالب را از یخچال بیرون بیاورید و شیرینی تورون را از قالب خارج کنید. سپس، این شیرینی اسپانیایی کریسمس را در ابعاد دلخواه برش بزنید و در ظرف سرو بچینید. شما به دلخواه می توانید شیرینی تورون را به صورت ساده سرو نموده یا با ترکیب پودر قند و نشاسته، پودر نارگیل، پودر گردو یا پودر پسته تزیین کنید.
بیشتر بخوانید:
نکات مهم در طرز تهیه شیرینی کریسمسی تورون
- بسته به ذائقه، برای درست کردن شیرینی تورون می توانید از مغز گردو، مغز پسته یا دیگر انواع مغزیجات آسیاب شده در مایه تورون بهره ببرید.
- در صورت تمایل، می توانید مقداری کشمش طلایی و دیگر انواع میوه خشک را نیز به ترکیبات تورون اضافه کنید.
- در صورت تمایل، می توانید به مقدار نصف لیوان پودر کاکائو نیز به ترکیبات این شیرینی کریسمسی اضافه نموده و تورون شکلاتی درست کنید.
- در صورت تمایل، می توانید شیرینی تورون را به جای عسل با شیره انگور (طرز تهیه شیره انگور) درست کنید.
- برای خوش عطرتر شدن شیرینی تورون می توانید مقدار کمی عصاره وانیل را نیز به ترکیبات آن اضافه کنید.
- برای خوشمزه تر شدن این شیرینی کریسمس اسپانیایی می توانید مغزیجات مورد استفاده در آن را پیش از خرد کردن یا آسیاب کردن تفت دهید تا برشته و بو داده شوند.
- قبل از برش دادن شیرینی تورون حتما تیغه چاقو را با کمی روغن مایع چرب کنید تا به مواد نچسبد.
فوت و فن های خوشمزه شدن تورون اسپانیایی
برای درست کردن شیرینی تورون از چه مغزیجاتی استفاده کنیم؟
در طرز تهیه تورون اسپانیایی شما به دلخواه می توانید از انواع مغزیجات مورد علاقه خود مثل مغز گردو، مغز پسته، مغز فندق و … بهره ببرید.
تورون شیرینی کجاست؟
تورون یک شیرینی اسپانیایی کریسمس و نوعی نوقا است که در هر گوشه ای از اسپانیا با رسپی متنوعی درست می گردد. در واقع، هر یک از خانواده های اسپانیایی برای درست کردن تورون از دستور طبخ متفاوتی استفاده می نمایند. بد نیست بدانید این شیرینی در ایتالیا هم با نان Mandorlato یا torrone هم درست می شوید و اصالتا متعلق به شهر کرمونا ایتالیا است. به نظر می رسد بعد از ورود اسلام به اسپانیا دستور تهیه تورون از خاورمیانه به آن جا رسیده است. می دانستید در سال 2016 گوگل نام Android Nougat (نوقا) را برای اندروید هفت برگزید؟
دلیل شل شدن شیرینی تورون چیست؟
شهدی که برای تورون درست می کنید باید به مقدار کافی غلیظ گردد. ضمناً، پس از افزودن شهد به سفیده تخم مرغ، باید این ترکیب را با دور تند همزن برقی به خوبی برای 12 دقیقه هم بزنید. در غیر این صورت، شیرینی اسپانیایی شما شل می گردد.
منبع: افق کوروش