برداشت 500 تن فلفل از مزارع فرومد میامی
به گزارش جام پارسی، محمدی با بیان اینکه فلفل مهم ترین محصول منطقه فرومد است، گفت: امسال 500 تن فلفل قرمز از زمین های کشاورزی این روستا برداشت شده است.

به گزارش از ، علی اصغر محمدی مدیر جهادکشاورزی شهرستان میامی گفت:میزان تولید این محصول در هر هکتار2.5 تن برآورد می گردد که برخی کشاورزان تا پنج تن نیز برداشت می کنند.
او با بیان اینکه کشت فلفل در فرومد و روستا های کلاته سادات، میرعلم، استربند و فیروزآباد رونق بیشتری دارد، افزود: به خاطر شرایط آب و هوایی مناسب در دیگر روستا ها نیز بصورت پراکنده کشت می گردد.
مدیر جهاد کشاورزی میامی شرح داد: فلفل در این منطقه انتها بهتر نشا شده و اواخر تابستان و اوایل پاییز هم برداشت آن آغاز می گردد.
محمدی با اشاره به اینکه کشاورزان محصول فلفل را به دو صورت، تر و خشک شده به بازار عرضه می کنند، شرح داد: امسال فلفل برداشت شده تازه کیلویی حدود 60 هزار ریال و خشک شده آن 300 هزار ریال فروخته می گردد.
او گفت: اجرا نشدن طرح های یکپارچه سازی اراضی، نبود صنایع تبدیلی و بسته بندی از چالش های مهم پیش روی کشاورزان این منطقه محسوب می گردد.
ح
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان