برخی خودفروخته ها مثل اکبر گنجی دنبال تخریب سپاه بودند

به گزارش جام پارسی، سردار کوثری اکبر گنجی را فردی خودفروخته توصیف کرد و گفت: وی یک روز هم توی جنگ نیامد و فقط دو به هم زنی می کرد. سال 65 از وزارت ارشاد نامه ماموریت گرفت بعد هم به عنوان رایزن فرهنگی از طرف ارشاد به ترکیه رفت و آنجا هم به دلایل کار هایی که کرد دستگیر و زندانی شد بعد هم که در سال های بعد به آمریکا پناهنده شد.

برخی خودفروخته ها مثل اکبر گنجی دنبال تخریب سپاه بودند

از پروفایل ما encaria دیدن نمایید.

به گزارش گروه دیگر رسانه های خبرنگاران به نقل از قدس آنلاین، انتشار یک فایل صوتی توسط بی بی سی درباره یک جلسه تقریبا محرمانه از فرماندهان سپاه در دوران دفاع مقدس، اگرچه در ابتدا برخی توجهات را به خود معطوف داشت و عده ای را به این شک انداخت که فرماندهان سپاه در آن موقع دچار اختلافات جدی بوده اند اما طولی نکشید که با روشن شدن ابعاد این موضوع، دریچه جدیدی به دوران دفاع مقدس کگردده شد که خود زاویه ای جدید را برای دیدن فرهنگ دفاع مقدس پدید آورد.

بی بی سی این فایل را به نام کودتای خزنده در سپاه منتشر کرد اما اکنون فرماندهان سپاه می گویند نه تنها هیچ کودتایی درکار نبود بلکه اینگونه جلسات یک رسم معمول بین رده های فرماندهی و حتی مراتب پایین تر بود که در آن به صورت قانع کردنی با رده ها برخورد می شد تا در هنگام جنگ با شک و تردید به جبهه ایجاد شده نگاه ننموده و با اطمینان از زوایای طرح ها و حرکت ها آگاه باشند.

محمد اسماعیل کوثری که خود از فرماندهان وقت سپاه بوده و به گفته خودش در تمام این جلسات حضور داشته معقتد است: انتشار این فایل نشان می دهد سپاه تا چه اندازه با حریت و آزادگی با نیروهایش برخورد می کرد و تمام توان خود را به کار می بست که با شیوه قانع کردن و گفت و گو، رده های مختلف فرماندهی و نیروها را توجیه و آماده نبرد کند. این شیوه اکنون و هم کم و بیش ادامه دارد و شیوه مدیریت در سپاه با ارتش های دیگر نقاط دنیا متفاوت است و همین باعث شده است که این نهاد مقدس تا این حد به موفقیت های گوناگون دست پیدا نموده و پیروزی های عظیم به دست آورد.

آنچه در ادامه می خوانید حاصل گفت و گوی قدس آنلاین با این فرمانده دوران دفاع مقدس درباره اتفاقات آن روزها و ادعای بی بی سی است.

اقای کوثری، هر سال در آستانه هفته دفاع مقدس، رسانه های غربی و به خصوص بی بی سی با برنامه ریزی که از قبل انجام می دهند می کوشند با ساخت برنامه های تلویزیونی و ایجاد شبهات مختلف، نگاه مردم کشورمان را به دوران دفاع مقدس تغییر دهند و جالب است که این کارها بیشترا در این ایام که توجهات بیشتری به این سمت وجود دارد فراوری و پخش می شوند. شما هم احتمالا برنامه مورد اشاره را دیده اید یا این که درباره آن شنیده اید. نظرتان در این خصوص چیست؟ آیا واقعا بین فرماندهان سپاه اختلافات جدی وجود داشت و نقدهای که مطرح می گردد درست است؟

آنچه بی بی سی پخش کرد چیز عجیبی نبود چرا که فرایند ماموریت های سپاه قانع کردنی بود و لذا فرماندهان در همه جا با بچه ها چنین برخوردهایی داشتند و جوابگو بودند. سپاه مثل برخی تشکیلات دیگر نبود که فرمانده بگوید بدون چون و چرا باید به دستور عمل کنید و اقدام کنید.

لذا این نوار هم که منتشر شده اینگونه نبود که خیلی اتفاق خاصی باشد. شاید هم این نوار توسط اکبر گنجی در اختیار بی بی سی قرار گرفته که خودش خودفروخته بود و الان هم آمریکاست.

شما ببینید در این نوار فرمانده کل چگونه به سوالات بچه ها پاسخ می دهد و خیلی هم راحت با آنها برخورد می نماید و بعد از این هم که حضرت امام توسط نماینده خودشان شهید محلاتی در پادگان ولی عصر آن پیغام را دادند خیلی از بچه ها رفتند در عملیات بدر شرکت کردند و شهید و زخمی هم شدند. حالا بی بی سی فکر می نماید بعد از 37 سال یک چیز خیلی برجسته ای پیدا نموده است درصورتی که این مساله در همان موقع هم یک مساله داخلی بین فرماندهی و نیروها بود.

سوالات هم مختلف بود، برخی ها می گفتند چرا همواره از جنوب عملیات می کنید چرا از غرب حمله نمی کنیم؟ فرمانده هم شرح می داد که درست است از غرب به بغداد نزدیک تریم ولی توان عملیاتی ما در جنوب بیشتر است و در غرب در آن مقطع زمانی توان و تجهیزات کافی وجود نداشت.

جالب اینکه برخی از رزمنده ها که در این جلسه اعتراض داشتند بعد از آن صحبت ها، به عملیات های مختلف اعزام شدند و شهدایی مثل بهمنی رستگار را داشتیم. اینها اگر ولایت و نظام را قبول نداشتند حتما حرف گوش نمی کردند و اصلا به خط اعزام نمی شدند. اینها مشکل اساسی نداشتند بلکه سوالات تاکتیکی داشند که طرح می کردند و پاسخ هم می گرفتند.

اما برخیهاشون هم مثل اکبر گنجی اصلا خودفروخته بودند، یک روز هم توی جنگ نیامدند و فقط دو به هم زنی می کردند. همین اکبر گنجی سال 65 از وزارت ارشاد نامه ماموریت گرفت بعد هم به عنوان رایزن فرهنگی از طرف ارشاد به ترکیه رفت و آنجا هم به دلایل کارهایی که کرد دستگیر و زندانی شد بعد هم که در سالهای بعد به آمریکا پناهنده شد.

اختلاف نظر اما بود به هر حال خیلی چیزها درباره سپاه هنوز هم درست پرداخت نشده است.مثلا کل سپاه تا 11 سال بیمه نبود و حقوق آنچنانی نداشت. اما اینها نمی دانند و فکر می نمایند با انتشار چنین فایل صوتی می توانند بین بچه ها اختلاف ایجاد نموده یا فرماندهی جنگ در آن مقطع را تضعیف نموده و زیر سوال ببرند

من یادم هست در برخی عملیات ها، بچه ها به فرمانده می گفتند ما این روش را قبول نداریم و بهتر است به فلان روش عمل گردد و نظرشان را آزادانه و با حریت می گفتند. فرمانده هم می شنید و نظرات آنالیز می شد و تصمیم نهایی با قانع کردن و همراهی گرفته می شد.

گویا حرف مهدی هاشمی و بیت آقای منتظری هم در آن مقطع مطرح بود؟

بله برخی اتفاقات دست مهدی هاشمی و هادی و نفوذی های دیگر بود. شاید هم همینها این فایل ها را منتقل نموده اند یا امثال اکبرگنجی که خودفروخته هستند ولی درکل خیلی چیز عجیبی کشف ننموده اند. الان هم فرمانده نیروهایش را جمع می نماید و با توجیه و شرح و قانع کردن کار را پیش می برد و همین مساله باعث می گردد بچه ها با دل و جان حرکت نمایند و ماموریت را انجام دهند.

شما در آن جلسه ای که نوارش منتشر شد یا جلسات مشابه حضور نداشتید؟

من در همه جلسات بودم. در تمام آنها بودم چون آن موقع من در سپاه تهران بودم

روح جلسات بیشتر تخریب و دلخوری بود یا پیشنهاد و انتقاد؟

برخی ها مثل اکبر گنجی و چند نفر محدود دیگر که با سازمان مجاهدین و بیت آقای منتظری ارتباط داشتند، حالت تخریب داشتند اما بیشتر قریب به اتفاق حاضرین در جلسه صحبتهای اصلاحی داشتند و فرماندهی هم آمد حرفشان را گوش داد و صحبت کردند و ماجرا تمام شد.

صحبت فرماندهی مهدی هاشمی هم بود؟ آیا این دلیل آن تخریب ها نبود؟

خود مهدی هاشمی مسئول نهضت های سپاه بود اما به دلیل تخلفات متعددی که داشت اخراج شد خب اینها بر علیه سپاه کار می کردند و از همان موقع دست به اقداماتی می زدند و کسانی را تحریک می کردند که اقداماتی را انجام دهند ولی وقتی پیغام حضرت امام منتشر شد دیگر موضوع انتها یافت

گویا این فایل قبلا هم منتشر شده بود و مورد عجیبی نبود؟

اصلش این بود که فرماندهی تاکید نموده بود که فایل بیرون نرود اما آنقدر هم ماجرا محرمانه نبود که از اسناد خاص محسوب بگردد. به هرحال ممکن بود ضبط گردد. کسی را هم نمی گشتند که ضبط نکند لذا امکان انتشار آن وجود داشت

بحث جابه جایی سپاه به غرب هم توسط برخی مطرح شد و گفتند بدون اجازه سپاه ماموریت های خود را به غرب منتقل نموده است. آیا از این مباحث هم آگاه هستید؟

ببینید بدون مجوز که نمی گردد آن همه نیرو را جابه جا کرد. مگر بدون اجازه آقای هاشمی که نماینده امام راحل در جنگ بود میشد سپاه را جابه جا کرد؟ سپاه یا ارتش پیشنهاد خود را به ستاد عالی جنگ می دادند و بعد از تصویب ابلاغ می شده و در نهایت آنها اجرا می کردند

این که دقیقا در آستانه هفته دفاع مقدس این فضاسازی ها انجام می گردد به چه دلیل است؟

عظمت کار در دفاع مقدس که زده همه دشمنان را که علیه ما اتحاد نموده بودند شکست داده باعث شده که بی بی سی و مثل اینها به دست و پا بیافتند تا بلکه موضوع کم اهمیت یا مساله دار گردد که به نسل های بعدی درست منتقل نشده و الگو نگردد در حالی که همین کارشان باعث شفاف سازی و گرامیداشت بیشتر یاد شهدا و دفاع مقدس می گردد

در زمان در هیچ کشوری شما نمی توانید پیدا کنید که نیروهای مسلحش در این سطح نقدها را طرح نموده و باهم به گفت و گو بپردازند. این نشان دهنده عظمت و منش اسلامی و پیش فراینده سپاه است. اتفاقا با انتشار این فایل مردم متوجه شدند که سپاه چطور توام با یک رفتار منظم و نظامی رفتار قانع کردنی و توجیهی هم داشت و فرماندهانش با دل و جان ماموریت ها را انجام می دادند و چقدر دلسوزی در سپاه وجود داشت. فرمانده کل سپاه با آغوش باز از منتقدان پذیرایی کرد و جلسات قانع کردنی دیگری با برخی از این بچه ها جداگانه هم برگزار گردید و بچه ها در سپاه تهران هم آگاه بودند و چیز پنهانی و تهدید و تخریبی نبود.

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 13 آبان 1399 بروزرسانی: 13 آبان 1399 گردآورنده: jameparsi.ir شناسه مطلب: 883

به "برخی خودفروخته ها مثل اکبر گنجی دنبال تخریب سپاه بودند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "برخی خودفروخته ها مثل اکبر گنجی دنبال تخریب سپاه بودند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید