پرداخت تسهیلات به فعالان صنعت چاپ

به گزارش جام پارسی، به گزارش خبرنگاران ، به نقل از روابط عمومی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محسن جوادی در این نشست هم اندیشی با تبریک روز ملی صنعت چاپ به فعالان و دست اندرکاران صنعت چاپ بر ضرورت اصلاح قوانین و آیین نامه ها تاکید نمود و گفت: باید اصلاحاتی در این حوزه انجام گردد تا فعالان و صادرکنندگان محصولات چاپی با دغدغه کمتری به فعالیت بپردازند. امید است این رویداد با طراحی و اجرای پنجره واحد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی عملیاتی گردد.

پرداخت تسهیلات به فعالان صنعت چاپ

جهت دریافت مشاوره خدمات چاپ کاتالوگ تبلیغاتی از بهترین و مجربترین طراحان کشور همراه ما باشید. از طراحی تا چاپ کاتالوگ های تبلیغاتی حرفه ای را با بهترین قیمت از ما بخواهید.

پرداخت تسهیلات به فعالان صنعت چاپ

وی با اشاره به برگزاری جشنواره ملی چاپ در نیمه دوم امسال ادامه داد: امسال به دلیل شرایط کرونا مقرر شد جشنواره در نیمه دوم سال برگزار گردد و دفتر چاپ و نشر نیز این موضوع را به طور جدی تر دنبال خواهد نمود.

معاون امور فرهنگی همچنین از پرداخت تسهیلات به اهالی فرهنگ و فعالان این حوزه اطلاع داد و اضافه کرد: گشایش هایی در این حوزه اجرا شده که به زودی درباره نحوه پرداخت تسهیلات اطلاع رسانی خواهد شد.

پیگیر درج روز ملی صنعت چاپ در تقویم رسمی هستیم

در ادامه این جلسه هم اندیشی، علیرضا اسماعیلی با تبریک روز ملی صنعت چاپ از ضرورت تشویق و ارج نهادن به پیشکسوتان این حوزه سخن گفت و بیان نمود: معاونت امور فرهنگی آماده همکاری برای قدردانی از زحمات این بزرگان است.

وی ادامه داد: نکته مهم در صنف چاپ همدلی و حضور فعالان این عرصه است که بسیار ارزشمند است. ان شالله با همت و همدلی این عزیزان شاهد برگزاری با شکوه این دوره از جشنواره ملی چاپ باشیم.

اسماعیلی بر ضرورت پیگیری گنجاندن روز ملی صنعت چاپ در تقویم رسمی تاکید نمود و گفت: کوشش خواهد شد تا بار دیگر این رویداد در تقویم رسمی کشور ثبت گردد.

برگزاری متفاوت جشنواره ملی صنعت چاپ

مهرزاد دانش نیز در این جلسه با اشاره به سابقه ملاقات با اهالی چاپ در روز 11 شهریورماه گفت: 11 شهریور ماه مناسبت خوبی است تا در خدمت اهالی صنعت چاپ باشیم و پیشنهادها و نقدها آن ها را بشنویم. اما امسال به دلیل شرایط کرونا و همزمانی روز ملی صنعت چاپ با ایام سوگواری سالار شهیدان نتوانستیم جشن روز ملی صنعت چاپ را در این روز برگزار کنیم و شرایط کنونی، نشست محدود امروز را ناگزیر ساخت.

وی ادامه داد: جشنواره ملی چاپ در نیمه دوم سال برگزار خواهد شد و رنگ و بوی دیگری خواهد داشت زیرا امسال نشان شیرازه نیز به جشنواره اضافه شده است و بخش نشر هم در این جشنواره حضور خواهد داشت. امسال بخش مسابقات آثار چاپی نیز در جشنواره حضور دارند.

90 درصد مواد اولیه و ماشین آلات صنعت چاپ وارداتی است

غلامرضا شجاع، مدیرعامل شرکت تعاونی سازندگان کلیشه، لیتوگراف، مهر و پلاک و چاپ اسکرین نیز در این جلسه با اشاره به واردات مواد اولیه صنعت چاپ گفت: 90 درصد از مواد اولیه و ماشین آلات این صنعت وارداتی هستند. از این رو باید کوشش گردد با ارایه تسهیلات کم بهره به چاپخانه های کوچک از این صنعت حمایت کرد.

وی همچنین در بخش دیگری از صحبت های خود به میزان حمایت های اهالی چاپ و نشر از مناطق سیل زده استان سیستان و بلوچستان و زلزله زدگان استان کرمانشاه اشاره نمود و گفت: فعالان صنعت چاپ همواره در کنار نظام بوده اند.

همایش 100 فیلم، 100 چهره ماندگار صنعت چاپ برگزار می گردد

اسکندر خمسه پور، رئیس اتحادیه انجمن پیشکسوتان صنعت چاپ نیز با اشاره به ضرورت توجه به پیشکسوتان عرصه چاپ پیشنهاد ارائه درجه هنری به پیشکسوتان این صنعت را داد و گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی می تواند در کنار تقدیر از این بزرگواران، مدارک هنری به آن ها اعطا کند تا از پیشکسوتان این حوزه به نحو شایسته تری تقدیر گردد.

وی همچنین از آماده سازی همایش و مجموعه 100 فیلم، 100 چهره ماندگار اطلاع داد و گفت: در راستا این همایش کوشش شده با ارج نهادن به فعالان صنعت چاپ در یک قرن گذشته، میزان خدمات آن ها به این صنعت معرفی گردد.

ضرورت پرداخت تسهیلات کم بهره به فعالان صنعت چاپ

بهمن پورمند، نایب رئیس اتحادیه چاپخانه داران تهران نیز در این جلسه با اشاره به ارائه تسهیلات کم بهره به فعالان حوزه چاپ گفت: یکی دیگر از موضوعاتی که احتیاج به رسیدگی دارد بحث مالیات است. در این شرایط بسیار لازم است تا در این باره مذاکراتی انجام گردد زیرا بسیاری از اهالی صنف چاپ قادر به پرداخت مالیات هایی که وزارت اقتصاد و دارایی برای فعالان این حوزه مشخص می نماید نیست.

وی ادامه داد: باید جلسه ای با مودیان مالیاتی برگزار گردد و دربارۀ نحوه محاسبه مالیات گفت و گو گردد.

بسیاری از ماشین آلات صنعت چاپ به روز نیستند

مجتبی معراج محمدی، رئیس اتحادیه لیتوگرافان تهران نیز مطرح کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به نوعی حامی اصلی چاپ و اصحاب چاپ بوده و هست و باید توجه بیشتری به آن داشته باشد زیرا در شرایط کنونی بسیاری از ماشین آلات صنعت چاپ به روز نمی گردد.

وی ادامه داد: انتظار ما از مجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی حمایت بیشتر است زیرا در وزارت صمت که نگاه کلی به صنعت کشور دارد چندان به این موضوع توجه نمی گردد. صنعت چاپ، مادر تمام صنایع است و در صورت مغفول افتادن، دیگر صنایع نیز متضرر خواهند شد.

بابک عابدین، رئیس اتحادیه صادرکنندگان صنعت چاپ نیز در این جلسه هم اندیشی به ارایه گزارشی از فعالیت های اتحادیه صادرکنندگان پرداخت و گفت: یکی از تقاضاهای ما تسهیل سازی مقررات صادرات محصولات چاپی است تا بوروکراسی اداری کاهش یابد.

وی همچنین پیشنهاد داد تا میزان تشویق ها در جشنواره ملی چاپ افزایش پیدا کند تا جوانان نیز با اشتیاق بیشتری در جشنواره حضور یابند.

جلیل غفاری رهبر، رئیس اتحادیه صحافان نیز در این جلسه خواهان همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای ارائه کاغذ برای فراوری دفترهای دانش آموزی شد.

در این جلسه که همزمان با روز ملی صنعت چاپ با ریاست محسن جوادی برگزار گردید، علیرضا اسماعیلی، مهرزاد دانش، غلامرضا شجاع، اسکندر خمسه پور، بهمن پورمند، مجتبی معراج محمدی، بابک عابدین و علی اکبر ابراهیمی حضور داشتند.

منبع: ایبنا - خبرگزاری کتاب ایران
انتشار: 16 مهر 1399 بروزرسانی: 7 اردیبهشت 1400 گردآورنده: jameparsi.ir شناسه مطلب: 829

به "پرداخت تسهیلات به فعالان صنعت چاپ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پرداخت تسهیلات به فعالان صنعت چاپ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید